A NEW DOUBLE STOREY RESIDENCE WITH A BASEMENT AND AN ATTIC


A holiday house with exquisite views in the Porto Rafti gulf gave its place to a new double-storey building with a basement and an attic of total coverage of 422 m2. It is built on four levels with a tiered surrounding area and provision for a swimming pool. A modern construction adapted to the local architecture, on a sloped allotment allowing unobstructed view of the entire gulf.


The possible future subdivision of the domicile in three independent one-floor apartments in conjunction with the high demands of the owners was indeed a challenging call.


It was created using modern methods of construction and cutting edge materials which resulted in environmental and economic benefits.


Functionality, security, comfort and energy savings make it a model permanent residence.

Location:

PORTO RAFTI

Square m2:

200 m2

Project status:

COMPLETED