ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η ARGO EXCHANGE, με έτος ίδρυσης και αυτόνομης λειτουργίας ως εταιρεία ανταλλακτηρίων συναλλάγματος το 2012, ιδρύει σειρά καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

 

Δημιουργώντας νέα εταιρική ταυτότητα το 2019 και ανακαινίζοντας 8 από τα καταστήματα και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, καταφέρνει να δημιουργήσει μια νέα αρχιτεκτονική ταυτότητα στην αγορά του συναλλάγματος.

 

Βασικός στόχος του σχεδιασμού ήταν η διαμόρφωση της ταυτότητας της επιχείρησης, όπως ακριβώς την επιθυμεί ο επιχειρηματίας, με ταυτόχρονη ολική ανακαίνιση των χώρων, εξωτερικά και εσωτερικά. Λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως τη φυσική θέση του καταστήματος, τον εξοπλισμό του και την επιθυμητή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, παρεμβήκαμε στη μορφοποίηση του χώρου, στη διακόσμηση και στον φωτισμό. Μεγάλη πρόκληση αποτέλεσε η εκτέλεση των εργασιών βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος λίγων ημερών με ταυτόχρονη εργασία μέρους του καταστήματος.

 

Τα καταστήματα σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν καλαισθησία στη δύσκολη και μονότονη αγορά του συναλλάγματος, να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για το αγοραστικό κοινό με σκοπό πάντα την αύξηση των πωλήσεων με όλα τα διαθέσιμα μέσα που απευθύνονται στις αισθήσεις, για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των πελατών και την ανάδειξη προϊόντων και υπηρεσιών.

Τοποθεσία:

ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κατάσταση Έργου:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ